​Farverådgivning

​Hvis du ønsker kompetent farverådgivning, skal du spørge en maler. Ingen har større kendskab til og arbejder mere med farver end en maler.

Hos Malerfirmaet Løvendahl-Johansen står vores faglærte malere altid klar med professionel farverådgivning og inspiration, hvis du ønsker hjælp til at sætte kulør på boligen.​

​Hvad skal man overveje ved valg af farve?

​Der mange ting at overveje, når man skal vælge farver til huset, kontoret eller andre bygninger. Farver, rum og lys er nogle af de faktorer, der har betydning for, hvilke farver der vil egne sig til formålet.

Her kan vores farverådgivning hjælpe. Hvilken effekt skal malingen og farven give? Hvor I bygningen skal det bruges? Hvordan er lysindfaldet? Dette og mange andre aspekter skal der tages højde for, når farven og malingen skal vælges, og der er du velkommen til at trække på vores store erfaring inden for farvebrug.

Gratis farverådgivning i Søborg

​Det kan blive en dyr fornøjelse ikke at konsultere en professionel maler, inden man går i gang med at male væggene eller loftet. Har man ikke taget højde for ovennævnte ting, kan resultatet blive langt fra det ønskede, og så skal det laves om.

Derfor anbefaler vi altid farverådgivning hos et malerfirma, inden du får malet vinduer, døre, facade, trapper eller andet.

Kontakt Løvendahl-Johansen for en uforpligtende snak – dit malerfirma i Søborg.​ Ring i dag på telefon (+45) 39 67 40 48 eller send en e-mail til info@loevendahl-johansen.dk, så hører du fra os.