Mere end 25 års erfaring som maler

Forkæl dit finere træværk

Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere vejrføre end klassiske træsorter – og giver døre, vinduer, terasser m.m. et mere eksklusivt udseende.

Det er vigtigt at beskytte udendørs træværk på den helt rigtige måde. Ikke kun for at forbedre træets udseende, men især for at bevare træet.
 
GORIs erfaring i træbeskyttelse og sortimentet af specialolier gør, at du får en korrekt rådgivning, uanset om det handler om cedertræ, lærketræ, ædeltræ, træterrasser eller dine havemøbler.

Specialolier er noget specielt
Olier adskiller sig fra traditionel træbeskyttelse på flere måder: De danner ikke overflade på træet, ligesom de trænger længere ind i træet end den traditionelle træbeskyttelse.

Med GORI specialolier sikrer du længst mulig levetid for dit træværk, samtidig med at træets smukke naturlige udtryk fremhæves.

Besøg Dyrup for yderligere detaljer.

Hent inspiration til et stilfuldt hjem med farvekort fra Dyrup.GORI
Træterrasser

GORI
Lærketræ

GORI
Cedertræ

GORI
Ædeltræ

GORI
Havemøbler
Send forespørgsel vedr. produkt: Dyrup

Om virksomheden

​Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

​Malerfirmaet Løvendahl-Johansen

Søborg Hovedgade 154, 2860 Søborg​

Telefon: 39 67 40 48

E-mail: info@loevendahl-johansen.dk

CVR: 65641119