Mere end 25 års erfaring som maler

Regnvejr renser facaden

Ny maling, baseret på nano-teknologi, skyller snavset væk. Og holder facaden pæn år efter år.

Mange malede facader ofte får et beskidt udseende få år efter en renovering, især i byerne. Når en traditionel malingsfilm ses i et mikroskop, har den en masse små ujævnheder, hvor snavs nemt kan sætte sig fast. Disse kan normalt kun fjernes med specielle rengøringsmidler eller højtryksrens, der ofte beskadiger malingen.
 
Facademaling Sigma Facade Topcoat NPS er baseret på nano-teknologi, og forhindrer derfor snavs og skidt i at sætte sig fast.

Skulle der alligevel sætte sig lidt snavs i den glatte mikrostruktur i malingsoverfladen, bliver det skyllet af ved næste regnvejr, så facaden igen fremstår som ny med en helt jævn overflade.

Sigma Facade Topcoat NPS benyttes til overfladebehandling af nyt puds, beton, letbeton, eternit, tegl- og kalksandsten samt tidligere plastmalede overflader.

Du kan finde yderligere information på www.sigmacoatings.dk.
 
Hent vores brochurer og bliv inspireret.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Sigma

Om virksomheden

​Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

​Malerfirmaet Løvendahl-Johansen

Søborg Hovedgade 154, 2860 Søborg​

Telefon: 39 67 40 48

E-mail: info@loevendahl-johansen.dk

CVR: 65641119