Maling af døre og vinduer

Opgrader boligen med maling af døre og vinduer

Over tid tærer vind og vejr på vinduer og døre, og de kan komme til at se slidte ud. I et sådant tilfælde kan en omgang maling gøre underværker.

​Hos Malerfirmaet Løvendahl-Johansen har vi stor erfaring med maling af døre og vinduer samt karme. Vi kan udføre enhver opgave i denne sammenhæng, og vi hjælper som regel kunder fra Søborg, Gladsaxe, Gentofte og omegn.

Skal vi også hjælpe dig med maling af de indvendige og udvendige døre og vinduer?

Holdbar maling af døre og vinduer får du her

Med maling af vinduer og døre kan dit hus få nyt liv og måske endda også et helt nyt udtryk. Derudover vil det muligvis også kunne hjælpe på værdien ved et eventuelt hussalg. God vedligeholdelse af vinduer og døre er dog en del af dét at holde det pænt, og det involverer både brug af træbeskyttelse og en ny omgang maling. Vi kan hjælpe dig med begge dele.

Når vi udfører maling af døre og vinduer, er det altid i højeste kvalitet. Vi garanterer dig et flot resultat, som du vil blive glad for. Med en efterfølgende korrekt pleje kan vi desuden sikre dig en løsning, som du kan få glæde af de næste mange år.​

Kunne du tænke dig en pris på maling af døre og vinduer? Så kontakt os og fortæl om din opgave. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, ligesom vi rådgiver dig til den bedste og mest holdbare løsning.​

Mangler du information? Ring i dag

Har du spørgsmål til vores priser, vil du booke os til en opgave, eller vil du vide mere om vores maling af døre og vinduer, så kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 39 67 40 48 eller e-mail info@loevendahl-johansen.dk. Vi besvarer din henvendelse snarest muligt.