Maling af facade og trapper

En flot facade på boligen og virksomheden er vigtig, hvis man ønsker at give gæster eller kunder et godt førstehåndsindtryk. Trænger din facade og dine trapper til en omgang maling?

Hos Malerfirmaet Løvendahl-Johansen har vi stor erfaring med maling af facade og maling af hus, og derfor skaber vi glædeligt et flot resultat hos dig. Vores firma er beliggende i Søborg, men vi hjælper derudover også kunder fra bl.a. Gladsaxe, Gentofte og omegn.

Hvorfor få malet facade og trappe?

Vi rådgiver dig

Der er flere fordele ved at pifte facaden op med lidt maling. Som nævnt før, så giver en flot facade både gæster og kunder et godt indtryk udvendig, når de kommer på besøg i din bygning. Men derudover kan en grundig og professionel facademaling og maling af trappe også have en stor indflydelse på dem, der skal bruge huset eller bygningen – og dels på værdien ved et eventuelt videresalg.

​I vores malerfirma har vi gennem mange år stået for maling af facade og trappe for både private og erhverv, og vi har set, hvor glade vores kunder er blevet for resultatet.

Vi ønsker derfor også at hjælpe dig, hvis din facade trænger til en kærlig hånd. Vi kan uden tvivl levere det malerarbejde, som gør din facade eller trappe så god som ny – du skal blot kontakte os.

Med i vores service er naturligvis også rådgivning, og vi vejleder dig altid gerne, hvis du har spørgsmål. Hos os er kunden i fokus, og du kan derfor være sikker på at få en løsning, som er tilpasset præcis efter dine ønsker og behov.​

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade og trappe

Skal vi hjælpe dig med maling af facade og trappe i din bolig eller virksomhed? Så kontakt os i dag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med en god pris, samt rådgiver dig omkring den bedste løsning for dig.

Ring i dag på telefon (+45) 39 67 40 48 eller send en e-mail til info@loevendahl-johansen.dk, så hører du fra os.

​Vi laver desuden også malerarbejde indvendig i din bygning, så har du i stedet en opgave til os her, så giv os ligeledes en opringning, hvor vi kan høre om din opgave og fortælle mere om vores tilbud og priser.

Vi ser frem til at høre fra dig.​