Mere end 25 års erfaring som maler

Maling af facader og trapper udføres​

En flot facade i både boligen og virksomheden er vigtig, hvis man ønsker at give besøgende eller ens kunder et godt førstehåndsindtryk. Med vores store erfaring, skaber vi et flot resultat med maling af trapper og maling af facader.

Maling af facader eller trapper har også en stor indflydelse på dem, der skal bruge huset eller bygningen, og dels på værdien ved et eventuelt videresalg.

Vi udfører maling af trapper og facader i blandt andet Søborg, Hellerup og København.

​Professionel maling af trapper og facader

​Malerfirmaet Løvendahl-Johansen har gennem mange år stået for maling af trapper og maling af facader for både private og erhverv, og derfor er vi helt sikkert også i stand til at levere det malerarbejde, som gør din facade eller trappe så god som ny.

Vi rådgiver altid ud fra dine behov, så du får en løsning der er tilpasset præcis dine ønsker til maling af facaden eller trappen.

Få et uforpligtende tilbud

Går du og drømmer om maling af facader eller maling af trapper i enten din bolig eller ​virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på, samt rådgiver dig omkring den bedste løsning. Du kan ringe til os på telefon 39 67 40 48 eller sende en mail til info@loevendahl-johansen.dk.

Om virksomheden

​Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

​Malerfirmaet Løvendahl-Johansen

Søborg Hovedgade 154, 2860 Søborg​

Telefon: 39 67 40 48

E-mail: info@loevendahl-johansen.dk

CVR: 65641119