Mere end 25 års erfaring som maler

​Maling af døre og vinduer giver boligen et ansigtsløft

Over tid tærer vind og vejr på vinduer og døre, men med maling af døre og vinduer kan du give din bolig et markant ansigtsløft – især hvis dine døre eller vinduer er gamle og nedslidte.

Hos Malerfirmaet Løvendahl-Johansen i Søborg har vi udført indvendig og udvendig maling af vinduer og døre i mange år, og hvis du plejer dem korrekt efterfølgende, kan vi sikre dig en løsning til de næste mange år.

Holdbar maling døre og vinduer

God vedligeholdelse af vinduer og døre involverer både brug af træbeskyttelse og en ny omgang maling, og begge dele kan vi hjælpe dig med.

Med maling af døre og vinduer kan dit hus få nyt liv udvendigt såvel som indvendigt, hvilket også vil hjælpe på værdien ved et salg.

Her maler vi vinduer og døre

Vi har hjemme i Søborg, men kører i: Brønshøj, Gentofte, Herlev, Bagsværd, Ballerup, Skovlunde, Klampenborg, Virum, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund, København og på Amager.

Så har du brug for et uforpligtende tilbud på maling af døre og vinduer, er det bare at gribe knoglen og ringe til Malerfirmaet Løvendahl-Johansen på telefon 39 67 40 48. Du kan også skrive til vores e-mail info@loevendahl-johansen.dk, hvis du foretrækker det.

Om virksomheden

​Vi har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

​Malerfirmaet Løvendahl-Johansen

Søborg Hovedgade 154, 2860 Søborg​

Telefon: 39 67 40 48

E-mail: info@loevendahl-johansen.dk

CVR: 65641119